Yhteystiedot

Voit tilata tuotteita tai muuten vaan esittää kysymyksiä sähköpostilla, puhelimella tai laittaa viestin tällä lomakkeella.

SiroTrimmi&Design

Kaisu Sironen

050-5506353

ksironen(at)hotmail.com

Rekisteriselosteet


Kuka minä olen...

Tervehdys Kajjjaanista!

Olen pikkutytöstä asti piirrustuslehtiö matkassa reissannut käsityöintoilija joka harrastaa haaveilua, kuvittelee harrastavansa urheilua ja touhuaa mielellään eläinten kanssa. Vihdoin tuli se hetki kun sukulaiset ja ystävät ovat kyllästyneet itsetehtyihin joulu- ja syntymäpäivälahjoihin, joten täytyi ryhtyä perimään näistä hintaa.

Koulunpenkkiäkin olen toki kuluttanut. Lukiosta (2000) saadun "sivistyksen" lisäksi olen koulutukseltani jalometallimuotoilija, valmistunut Kuopion Muotoiluakatemiasta 2006. Lisäksi olen eläintenhoitana, perustutkinnon paperit sain Kajaanin Ammattiopistosta 2011. Työkokemusta on kertynyt mm. ratsastuskoulusta, kultasepänpajalta, kello- ja kulta-alan erikoisliikkeestä sekä karjanhoitajan tehtävistä.

Eläimet ovat aina olleet minulle tärkeitä. Arkeen on mahtunut koiria, hevosia, kissoja, lehmiä ja jopa hiiriä. Tämän takia niiden kuvittaminen ja tuominen mukaan korusuunnitteluunkin tuntuu mielekkäältä. Nyt mukana pyörii kolme karkeakarvaista italianajokoiraa, jotka huolehtivat emäntänsä liikunnallisista harrastuksista metsästyksen, canicrossin ja valjakkohiihdon merkeissä.

Kaikenlaisten seikkailujen jälkeen vuosia mielessä siintänyt ajatus omasta yrityksestä on vihdoin toteutunut. Avoimin mielin ja innokkaana toteuttamaan uusia suunnitelmia.

Vuonna 2017 toteutin jälleen yhden haaveen ja jatkoin eläinalan opintojani. Suoritin eläintentrimmaajan ammattitutkinnon Ylä-Savon ammattiopistossa. Nyt on sitten trimmauspalvelut lisätty virallisesti palvelutarjontaan. Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin trimmiasiakkaat.

Kaisu Sironen